У США понад 340 тис. кросоверів Jeep Compass, Grand Cherokee та Wagoneer закликають повернути через технічні проблеми

26.08.2023

Американський виробник автомобілів Jeep оголосив про масштабну кампанію, що зачіпає понад 340 тисяч автомобілів моделей Jeep Compass, Grand Cherokee і Wagoneer на американському авторинку. Відгуки обумовлені виявленими технічними недоробками в електронних системах даних машин.

Перший відгук стосується приблизно 182 тисяч Jeep Compass, випущених у період з 17 лютого 2021 року по 26 липня 2023 року. Ці кросовери можуть мати неправильно запрограмований модуль управління кузовом, що створює потенційні ризики для безпеки та надійності цих автомобілів. Другий відгук зачіпає автомобілі Jeep Grand Cherokee L, Jeep Grand Cherokee та Jeep Wagoneer. В даному випадку проблема пов'язана з дефектними модулями системи допомоги при паркуванні. Неполадки в ПЗ можуть заважати передачі зображення з камери заднього виду на екран інформаційно-розважальної системи під час руху заднім ходом, що може створювати проблеми при паркуванні та збільшувати ризики виникнення дорожніх інцидентів.

Компанія Jeep вже розпочала процес відкликання та ремонту порушених автомобілів. Власникам цих моделей рекомендується звернутися до офіційних дилерів Jeep для усунення виявлених проблем безкоштовно. Ці заходи спрямовані на безпеку та впевненість у надійності автомобілів Jeep на американському ринку.

Дивіться також